"Плутон" презентує нову систему захисту та моніторингу SOTA Детальніше
Україна |ua

Фахівці Компанії «Плутон» взяли участь у засіданні комітету з електропостачання Торгово-промислової палати міського транспорту IGKM, яке відбулося 2-3 вересня у м. Хожув (Польща). Метою засідання стало обговорення актуальних питань щодо підвищення надійності електропостачання міського транспорту, а саме інноваційні технічні засоби розподілу електроенергії, впровадження автоматизованих систем керування енергопостачанням та перспективи їх розвитку, шляхи підвищення енергоефективності та мінімізації негативного впливу енергетики на навколишнє середовище та інші.

До уваги представників Торгово-промислової палати, яка об’єднала виробників рухомого складу, науково-дослідні центри та підприємства, що обслуговують суспільний транспорт, Компанія «Плутон» представила власне обладнання для покращення якості та надійності електропостачання міського транспорту.

Під час презентації на тему «Сучасні рішення в електропостачанні міського транспорту» фахівці «Плутон» спиралися на досвід вже успішно реалізованих проєктів, а саме:

Також, вперше «Плутон» презентував нову розробку — комплексну систему керування, моніторингу та захисту серії SOTA з підтримкою IEC 61850 та інших основних сучасних протоколів для застосування у проєктах тягових підстанцій міського транспорту. Представлене рішення та можливості його застосування для розв'язання поставлених задач викликали чималий інтерес серед учасників.

Для Компанії «Плутон» цей захід став можливістю ознайомитись з останніми тенденціями та найновішими розробками для міського транспорту у Європі, зустрітися з представниками галузевих підприємств, потенціальними партнерами та провідними представниками транспортних компаній.