"Плутон" презентує нову систему захисту та моніторингу SOTA Детальніше
Україна |ua

У КДП «Метрополітен» м. Алмати успішно запущено дослідну експлуатацію розподільний пристрій постійного струму з вимикачем AFB40®.

Підстанція "Сайран" стала першою в Алматинському метрополітені, де було впроваджено інноваційне та унікальне рішення від компанії "Плутон" - надшвидкий бездуговий вимикач AFB®.

Вимикач AFB® має ряд переваг у порівнянні з вимикачами з традиційним гасінням дуги, таких як безпека, висока зносостійкість та компактність. Він здатний витримувати до 50 000 операцій без обслуговування, включаючи відключення при короткому замиканні, та завдяки своїй інноваційній технології запобігає пошкодженню контактів при аварійних вимкненнях.

Відсутність руйнівної дії дуги суттєво знижує небезпеку виникнення пожежі. Завдяки відсутності виділення забруднюючих та токсичних продуктів горіння, а також відсутності відкладення продуктів горіння на елементах вимикача та конструктивах розподільчих пристроїв, забезпечується екологічна чистота та безпека експлуатації.

Персонал метрополітену пройшов технічне навчання з використання цього обладнання. Розподільний пристрій пройшов типові випробування, успішно введено в експлуатацію та функціонує належним чином.

Ми висловлюємо подяку Алматинському метрополітену за плідне співробітництво та активну участь у просуванні інноваційних продуктів, які в майбутньому можуть замінити вимикачі із класичним принципом відключення. Разом ми створюємо основу для більш безпечної, ефективної та стійкої енергетичної системи, і з нетерпінням чекаємо на майбутні успіхи на шляху впровадження нових технологій у енергетичну галузь.

Алмати метрополітен

Алматинський метрополітен

Алматинський метрополітен