"Плутон" презентує нову систему захисту та моніторингу SOTA Детальніше
Україна |ua

В Румунії компанія «Плутон» у співпраці з Schneider Electric Romania успішно втілила ще один проект. Це сучасна модульна тягова підстанція в місті Васлуй, яка забезпечує надійне та безперебійне живлення частини тролейбусної лінії «Gară - Moara Grecilor».

Основна мета цього проєкту полягає в оновленні електроінфраструктури транспорту шляхом впровадження сучасних технологій та інноваційних рішень. Проєкт спрямований на покращення роботи громадського транспорту та підвищення стандартів ефективності, стабільності та екології, що сприяєтиме скороченню викидів вуглекислого газу та створенню більш чистого та здорового середовища для мешканців міста.

До складу обладнання підстанції увійшли потужні випрямлячі та сучасні розподільчі пристрої постійного струму виробництва «Плутон». В основі рішень компанії «Плутон» є суворий пріоритет забезпечення високої надійності обладнання та дотримання найжорсткіших норм та стандартів безпеки. Застосування сучасних комутаційних апаратів у комбінації з інтелектуальними системами керування та захисту гарантує безперебійне електропостачання та захист персоналу при обслуговуванні та експлуатації підстанції.

На підстанції встановлені комірки середньої напруги з повітряною ізоляцією типу SM6 20 kV виробництва Schneider Electric, які відрізняються надійністю комутаційних апаратів та застосуванням сучасних методів моніторингу параметрів, важливих для роботи обладнання.

Також підстанція оснащена системою телемеханіки на базі SCADA EcoStruxure™ Power Operation (Scheider Electric), яка дозволяє бачити всі системи підстанції на одному екрані й надає можливість активного управління обладнанням та передачі інформації до систем керування верхнього рівня.

Дякуємо нашим Замовникам та партнерам — INVEST SERVICII COMERCIALE SRL та Schneider Electric Romania за плідне співробітництво і з нетерпінням чекаємо на майбутні успіхи на шляху впровадження нових технологій в транспортній галузі.