"Плутон" презентує нову систему захисту та моніторингу SOTA Детальніше
Україна |ua

Співпраця трамвайного управління «MPK Łódź» (Польща) та «Плутон» активно продовжується і нещодавно поповнилася ще одним новим виконаним проєктом — впровадженням двоагрегатної модульної комплектної тягової підстанції МКТП у місті Згеж.

Нова, потужна та надсучасна тягова підстанція виконує живлення оновленої міжміської трамвайної лінії, що забезпечує пряме та швидке сполучення між Згежем та центром Лодзі. До складу обладнання МКТП увійшли надійні та сучасні випрямлячі та розподільчі пристрої постійного струму з інноваційними бездуговими надшвидкодіючими вимикачами AFB виробництва «Плутон». МКТП оснащена системою телемеханіки, яка виконує функції телекерування обладнанням підстанції в режимі реального часу, як з шафи телемеханіки, що розташована в МКТП, так і дистанційно з диспетчерського пункту.

З 20 грудня 2021 року, цей екологічний та ефективний транспорт забезпечує зручне та максимально швидке перевезення, що стало чудовим передріздвяним подарунком для мешканців обох міст. «Плутон» пишається тим, що є частиною цієї події!

Ми вдячні «MPK Łódź» за довіру та підтримку, та будемо раді спільним проєктам і надалі!