"Плутон" презентує нову систему захисту та моніторингу SOTA Детальніше
Україна |ua
19 квітня 2017 р. в Краматорську відбулася презентація проєкту «Модернізація тягової підстанції електротранспорту м. Краматорська по вул. О. Тихого, 25 V». Даний проєкт реалізується в рамках програми «Угоди мерів — Демонстраційні проєкти», учасником якої Краматорськ є з 2012 року.
 
Фінансування проєкту становить: 
  • 80% — грант Європейського союзу;
  • 20% — фінансування з місцевого бюджету. 
Презентація проходила в Краматорській міськраді спільно з представниками керівництва міста, представниками ЄС «Угода мерів», місцевого Комунального підприємства «Краматорське трамвайно-тролейбусне управління» та фахівцями компанії «Плутон».
Презентація проекту «Модернізація тягової підстанції електротранспорту м. Краматорська
На сьогодні в Краматорську п'ять діючих підстанцій. Для модернізації тягової підстанції була обрана саме ТП-1, підстанція знаходиться на території трамвайного депо та живить соціально важливий маршрут: з'єднує Стару частину міста з Соцмістом. Підстанція введена в експлуатацію в 1962 році, обладнання на підстанції морально застаріле, зношене та енергетично неефективне та вимагає постійної присутності обслуговуючого персоналу.
Презентація проекту «Модернізація тягової підстанції електротранспорту м. Краматорська
Компанія «Плутон», як один з лідерів у виробництві електротехнічного обладнання на території України, виграла тендер на поставку трьохагрегатної модульної підстанції для модернізації тягової підстанції ТП-1.
Презентація проекту «Модернізація тягової підстанції електротранспорту м. Краматорська
У 2017 р. компанія «Плутон» здійснить поставку сучасної трьохагрегатної модульної підстанції, виготовленої з використанням інноваційних технічних рішень, що своєю чергою дозволить скоротити експлуатаційні витрати та збільшити термін служби обладнання. Обладнання, що виготовляється компанією «Плутон», відповідає міжнародним стандартам, забезпечує надійність електропостачання, безпеку експлуатації та зручність обслуговування.