"Плутон" презентує нову систему захисту та моніторингу SOTA Детальніше
Україна |ua
26-29 вересня 2017 року компанія «Плутон» взяла участь в 12-й Міжнародній виставці залізничної індустрії «TRAKO-2017» в Гданську. 
 
Виставка «TRAKO-2017» є найбільшою в Польщі та другою в Європі зустріччю в галузі залізничного транспорту, яка охоплює питання стану та розвитку транспортних систем та залізничної інфраструктури в Польщі, Європі та світі. 
 
Експозиція стенду Компанії «Плутон» включила в себе інноваційні продукти та рішення в області енергопостачання, зокрема розподільчі пристрої постійного струму з інтелектуальним управлінням, вдосконалений випрямляч 750 V постійного струму викотного виконання, а також високонадійний 12-пульсний залізничний випрямляч 3,3 kV постійного струму. 
 
Компанія «Плутон» продемонструвала нові розробки із застосуванням web-технологій, що дозволяють здійснити простий доступ до обладнання з віддалених комп'ютерів та мобільних пристроїв (планшетів, смартфонів). Відвідувачі виставки змогли здійснити дистанційне управління розподільчими пристроями та випрямлячами, представленими на стенді, з планшета iPad. Понад двадцять п'ять років компанія «Плутон» успішно впроваджує технологічні інновації, пропонуючи своїм Замовникам рішення, спрямовані на підвищення ефективності та зручності в експлуатації та обслуговуванні продукції, що виробляється. 
 
Також на стенді Компанії була представлена робоча станція на базі інтегрованої SCADA-системи, за допомогою якої всі охочі змогли ознайомитися з найцікавішими сучасними технологіями візуалізації та диспетчерського управління енергосистемою, а також здійснити управління обладнанням декількох підстанцій в режимі симуляції. 
 
Особливий інтерес відвідувачів виставки викликала інтелектуальна система моніторингу та захисту тягової мережі SMTN-3, яка представляє третє покоління захисних пристроїв, заснованих на передових технологіях. Система SMTN-3 забезпечує комплексний захист контактних мереж від перевантажень та струмів коротких замикань, а також сприяє відновленню електропостачання енергосистеми та рухомого складу в найкоротші терміни. 
 
Спеціалісти «Плутон» поділилися з іншими учасниками виставки досвідом впровадження сучасних технічних рішень та інноваційних розробок у сфері автоматизації та енергопостачання, а також провели численні переговори про співпрацю та впровадження нової техніки з потенційними партнерами, провідними представниками транспортних компаній та постійними Замовниками. 
 
Ми вдячні партнерам, гостям, відвідувачам стенду за інтерес, проявлений до нашого обладнання. Сподіваємося, що зустрічі на Trako 2017 допоможуть в майбутньому налагодити взаємовигідне плідне співробітництво!
TRAKO-2017
TRAKO-2017
TRAKO-2017
TRAKO-2017
TRAKO-2017
TRAKO-2017
TRAKO-2017
TRAKO-2017
TRAKO-2017