"Плутон" презентує нову систему захисту та моніторингу SOTA Детальніше
Україна |ua

З 10.04.2019 р. по 12.04.2019 р. в Ізмірі (Турція) відбулась міжнародна залізнична виставка Eurasia Rail 2019

Фахівці компанії «Плутон» відвідали виставку 8 Євразійську міжнародну залізничну конференцію та виставку Eurasia Rail 2019, присвячену рухомому складу, легкорельсовому транспорту, інфраструктурним технологіям та логістиці, інноваційним компонентам, а також транспортним засобам та системам.

Виставка Eurasia Rail, при офіційній підтримці Міністерства транспорту та Національних залізниць Туреччини (TCDD), зарекомендувала себе як провідний міжнародний захід, який щорічно представляє сучасні технології в області залізничного транспорту та розв'язання проблем, що найбільш гостро стоять перед цією галуззю, та залучає ключових учасників та професійних відвідувачів зі всіх країн світу.

У 2019 році до числа учасників виставки увійшли 200 компаній-експонентів з 25 країн, серед яких виробники рухомих складів, компанії у сфері залізничних технологій, електрифікації, сигнальних систем, залізничної безпеки, логістичні компанії, компанії у сфері важкої промисловості, машинобудування та виробництва інструментів, фінансові та IT-компанії у сфері транспорту та інші компанії, пов’язані із залізничною та суміжними галузями. Загальна кількість професійних відвідувачів склала 11949 людей з 55 країн.

Під час виставки фахівці компанії «Плутон» зустрілись з представниками Ізмірського метрополітену, які відзначили високу якість поставленої продукції «Плутон» для поточного спільного проєкту (оснащення підстанції Halkapinar Depot розподільчими пристроями постійного струму РУ-750 та випрямлячем серії В-ТПЕД), а також провели плідні переговори про майбутні проєкти.

Для компанії «Плутон» виставка Eurasia Rail 2019 стала прекрасною можливістю ближче познайомитись з останніми тенденціями та найновішими розробками на ринку залізничного транспорту Євразії, зустрітися з представниками найбільших підприємств, провести численні продуктивні переговори про співпрацю із потенціальними партнерами та провідними представниками транспортних компаній.