"Плутон" презентує нову систему захисту та моніторингу SOTA Детальніше
Україна |ua
З 20 по 23 вересня 2016 року Берлін перетворився на світову столицю залізничного транспорту і транспортних технологій. Виставка InnoTrans 2016, що завершилася, стала місцем зустрічі професіоналів з усього світу для обміну досвідом у сфері новітніх розробок, продуктів і рішень на залізничному ринку. 
 
На виставці свої досягнення та інновації представили близько 3 тисяч експонентів з 60 країн. В цілому InnoTrans 2016 відвідало 144,470 відвідувачів-фахівців з більш ніж 140 країн.
InnoTrans 2016
Для компанії «Плутон» виставка стала відмінною платформою для презентації інноваційних продуктів та рішень в області енергопостачання та автоматизації залізниць, міського електричного транспорту та метрополітену. На виставковому стенді нашої компанії були представлені розподільчі пристрої 750 V постійного струму вдосконаленої конструкції.
InnoTrans 2016
розподільчі пристрої постійного струму виробництва «Плутон» відповідають міжнародним стандартам в області якості, забезпечують надійне енергопостачання тягової мережі, безпеку та зручність експлуатації. розподільчі пристрої оснащені комутаційними компонентами світових виробників, що мають високі електротехнічні та експлуатаційні характеристики. Політика компанії в області якості та дотримання високих стандартів у виробництві зумовлює високу конкурентоспроможність нашого обладнання і дозволяє займати провідні позиції в даному сегменті.
InnoTrans 2016
Особливий інтерес відвідувачів виставки викликав випрямляч 750 V постійного струму викатного виконання. Випрямляч має зручну конструкцію, яка забезпечує легкий доступ до компонентів випрямляча та шинного відсіку. Застосовані конструктивні рішення забезпечують легке переміщення силового блоку випрямляча, яке не потребує особливих фізичних зусиль персоналу під час технічного та сервісного обслуговування. Випрямлячі викатного виконання виробництва «Плутон» відрізняються великою потужністю при компактних габаритах.
InnoTrans 2016
Також на стенді був представлений 12-пульсний залізничний випрямляч 3,3 kV постійного струму стаціонарного виконання.  
InnoTrans 2016
Відмінною особливістю розподільчих пристроїв і випрямлячів виробництва компанії «Плутон» є вбудована сучасна мікропроцесорна система управління, що забезпечує моніторинг параметрів, діагностування, захист, фіксування всіх перехідних процесів, аналіз і реалізацію алгоритмів управління. Вся необхідна інформація відображається на панелі візуалізації, призначений для користувача інтерфейс якої зручний, простий в розумінні та дозволяє персоналу оперативно і безпомилково здійснювати управління комутаційними апаратами.
InnoTrans 2016
В рамках виставки була представлена інтелектуальна система моніторингу та захисту тягової мережі SMTN-3, яка представляє третє покоління захисних пристроїв, заснованих на передових технологіях. Система SMTN-3 забезпечує комплексний захист контактних мереж від перевантажень і струмів коротких замикань, а також сприяє відновленню електропостачання енергосистеми та рухомого складу в найкоротші строки.
InnoTrans 2016
InnoTrans 2016
На стенді компанії «Плутон» відвідувачі виставки ознайомилися з сучасними засобами автоматизації та візуалізації, і в реальному часі змогли здійснити управління обладнанням, представленим на стенді, дистанційно, за допомогою web-інтерфейсу. Також була надана унікальна можливість управління обладнанням всієї тягової підстанції з робочої станції в режимі симуляції, за допомогою інтегрованої SCADA-системи.
InnoTrans 2016
InnoTrans 2016
Протягом 4 днів роботи виставки представниками компанії «Плутон» були проведені переговори про співпрацю та впровадження нової техніки з потенційними партнерами, провідними представниками залізничних компаній та нашими постійними замовниками, а також численні зустрічі з обміну досвідом і технологіями з фахівцями різних напрямків.
InnoTrans 2016
InnoTrans 2016
InnoTrans 2016
InnoTrans 2016
InnoTrans 2016
InnoTrans 2016
Ми дуже вдячні всім друзям, партнерам, гостям, відвідувачам стенду за інтерес до нашої продукції. Сподіваємося, що наші зустрічі допоможуть в майбутньому налагодити взаємовигідну плідну співпрацю!