"Плутон" презентує нову систему захисту та моніторингу SOTA Детальніше
Україна |ua

Завжди шукаючи нові можливості для вдосконалення, ми з гордістю представляємо оновлену лінійку бездугових вимикачів AFB®. Вперше цей інноваційний пристрій був представлений міжнародній аудиторії на виставці InnoTrans у 2018 році. Сьогодні лінійка AFB® значно розширилася і включає вже три типовиконання, що надає нашим Замовникам ще більше можливостей для вибору найкращого рішення для своїх потреб.

Наш новий AFB40-20 — найпотужніший у лінійці. Він розроблений для роботи з напругою до 2000 V і струмом до 4,0 кА, що робить його ідеальним рішенням для застосування у залізничних тягових мережах з класом напруги 1500 V. 

Основна інновація вимикача AFB® — робота головного контакту в вакуумі. Для гасіння струму короткого замикання у протифазі струму головного кола комутується струм від попередньо зарядженого високовольтного конденсатора, в результаті чого ці струми взаємовіднімаються.

AFB40-20 має ряд переваг у порівнянні з вимикачами з традиційним гасінням дуги, таких як безпека, екологічність та висока зносостійкість. Він здатний витримувати до 25 000 операцій без обслуговування, включаючи відключення при короткому замиканні, та запобігає пошкодженню контактів при аварійних вимкненнях. Таке рішення виводить технологію комутації постійного струму на принципово новий рівень надійності, довговічності та економічної ефективності.

Дізнатись більше про технічні характеристики бездугових вимикачів AFB® 

Завантажити каталог