"Плутон" презентує нову систему захисту та моніторингу SOTA Детальніше
Україна |ua

В період з 04 по 09 червня 2018 р. в Одесі відбулася VIII Міжнародна залізнична конференція UARail & Partners «Інфраструктура та рухомий склад» (EuroTrain), участь в якій взяли представники компанії «Плутон».

Мета конференції UARail & Partners — пошук пропозицій та конструктивних думок щодо найактуальніших питань розвитку та модернізації об’єктів інфраструктури та рухомого складу, ефективна та активна взаємодія між підприємствами, що здійснюють будівництво, модернізацію та ремонт об’єктів інфраструктури залізничного господарства, та виробниками рухомого складу з метою досягнення стабільності та надійності функціонування залізниць України в цілому.

Всього в VIII Конференції взяли участь 72 підприємства з більш ніж 15 країн світу, серед яких були представники Міністерства інфраструктури України, ПАТ «Укрзалізниця», компанії GE Transportation, ПАТ Комбінат «Запоріжсталь», ДП «Сіменс Україна», ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод», АТ «CZ Loko» (Чеська Республіка), ПрАТ «Північнодонецьке науково-виробниче об’єднання «Імпульс», ГП «Дніпровський теплотягоремонтний завод» (ГП «ДЕВЗ»), ПАТ «Гайворонський теплотягоремонтний завод» та інших компаній. До уваги учасників були представлені 33 доповіді.

В рамках конференції представники компанії «Плутон» отримали можливість дізнатись про потреби та проблеми залізничної галузі, актуальних питань стосовно модернізації, ремонту та технічного обслуговування інфраструктурних об’єктів залізниць та рухомого складу, а також продемонструвати сучасні рішення з будівництва, модернізації та технологічному переоснащенню об’єктів інфраструктури залізничного транспорту.
Компанія «Плутон» представила до уваги учасників конференції рішення щодо покращення якості та надійності електропостачання залізниць — комплектну тягову підстанцію модульного виконання серії МКТП. Дане рішення дозволяє створити функціонально закінчений об’єкт для електропостачання споживачів першої категорії з можливістю гнучкої конфігурації у залежності від особливостей проєкту. Підстанція модульного виконання має високий ступінь заводської готовності, що дозволяє звести до мінімуму обсяг монтажних робіт на об’єкті, виключити витрати на капітальне будівництво, а також в максимально короткий термін ввести в експлуатацію підстанцію будь-якої складності.

Компанія «Плутон» приносить подяку організаторам конференції за можливість взяти участь у ключовій події міжнародного рівня, а учасникам конференції — за інтерес, виявлений до запропонованого рішення та діяльності нашої компанії в цілому.