"Плутон" презентує нову систему захисту та моніторингу SOTA Детальніше
Україна |ua

16 травня у Львові (Україна) розпочався Всеукраїнський етап інженерних змагань EBEC Challenge, офіційним спонсором якого стала компанія «Плутон».

EBEC Challenge — це наймасштабніші змагання між студентами технічних університетів Європи, засновником яких у 2002 році стала організація BEST (Board of European Students of Technology). Мета змагань — дати можливість студентам відкрити в собі потенціал інженерів, проявити креативність та нестандартне мислення, а також вміти показати навички командної роботи. Участь у змаганнях прийняли студенти 3 та 4 курсів з Києва, Львова, Вінниці та Запоріжжя. Учасники розділились на 4 команди по 4 людини в кожній. Змагання проходили у двох категоріях — практичній та аналітичній.

Case Study (аналітична) — категорія, де учасники повинні були знайти рішення теоретичних, технічних та управлінських задач: розробити концепцію смарт-паркінгу, енергетично автономного міста для населення у 100 тис. осіб, та запропонувати ідею створення автомобіля, що здатен проїхати 200 км, використовуючи будь-який з видів енергії. Кінцевий результат учасники продемонстрували англійською мовою у вигляді розгорнутої презентації концепцій та ідей з техніко-економічним обґрунтуванням.
Team Design (практична) — категорія, де за 3 дні треба було створити поворотний кран з автоматичним сортуванням вантажу за кольором, маючи у розпорядженні суворо обмежений набір інструментів та матеріалів.

Переможцем в категорії Case Study стала команда з м. Львів. А в категорії Team Design робоче рішення, що максимально відповідає вимогам завдання, представила команда з м. Вінниця.

Усі роботи конкурсантів оцінювались командою журі, до складу якої увійшли спеціалісти компанії «Плутон». Після завершення змагань представники нашої компанії поспілкувались зі всіма командами, більш детально ознайомили учасників з діяльністю підприємства та сферами послуг, що надаються, а також поділились контактними даними для зворотного зв’язку.

Беручи участь у проведенні подібних змагань та підтримці талановитих студентів, компанія «Плутон» прагне зробити внесок у розвиток інженерної освіти в Україні та створення інноваційних продуктів, що представляють науково-винахідницький потенціал України у всьому світі.