"Плутон" презентує нову систему захисту та моніторингу SOTA Детальніше
Україна |ua
11-13 жовтня 2017 року компанія «Плутон» взяла участь в 12 Міжнародній виставці залізничного обладнання і техніки IREE-2017.
 
IREE-2017 — це глобальна платформа технологій та послуг в залізничному секторі Індії, на якій представлений повний спектр залізничної промисловості з усього світу. 
 
В рамках виставки компанія «Плутон» продемонструвала інноваційні продукти та рішення в області енергопостачання, зокрема розподільчі пристрої постійного струму з декількома варіантами швидкодіючих вимикачів та високонадійний 12-пульсний випрямляч для метрополітену постійного струму 750 V, 3 kА. 
 
На стенді компанії «Плутон» також була представлена інтелектуальна система моніторингу та захисту тягової мережі SMTN-3, що забезпечує комплексний захист контактних мереж від перевантажень та струмів коротких замикань, а також сприяє відновленню електропостачання енергосистеми та рухомого складу в найкоротші строки. 
 
Усе представлене обладнання було забезпечено інтелектуальною системою управління із застосуванням Web-технологій. 
 
В ході виставки фахівці «Плутон» провели численні презентації, а також переговори з провідними представниками транспортних компаній та партнерами про співпрацю та впровадження нової техніки для залізничного ринку Індії, що стрімко розвивається.  
 
11 жовтня 2017 Посол України в Республіці Індія І. Поліха взяв участь в офіційній церемонії відкриття експозиції компанії «Плутон». Посол ознайомився з сучасними зразками продукції в сфері енергопостачання та автоматизації метрополітену, міського електричного транспорту та залізниць, які були представлені на стенді. З Генеральним директором компанії Д.Ю. Овсянікером були обговорені питання надання сприяння з боку диппредставництва в налагодженні ділових контактів з потенційними індійськими партнерами.  
 
Ми вдячні гостям та відвідувачам стенду за інтерес, проявлений до нашого обладнання та сподіваємося на подальшу взаємовигідну плідну співпрацю!
IREE-2017
IREE-2017
IREE-2017
IREE-2017
IREE-2017
IREE-2017