"Плутон" презентує нову систему захисту та моніторингу SOTA Детальніше
Україна |ua

Компанія «Плутон» продовжує активну роботу на ринку Європи і нещодавно виконала постачання двох одноагрегатних модульних підстанцій МКТП для невеликого румунського містечка Медіаш, яке, однак, є значною історичною пам’яткою та важливим транспортним вузлом центральної Румунії. Модульні підстанції будуть забезпечувати живлення нової частини тролейбусної лінії, яка стане продовженням одного з маршрутів.

З початку проєктування та розробки перед фахівцями «Плутон» виникла необхідність дотримуватися спеціальних вимог Замовника, а саме — через доволі невелику площу ділянки потрібно було забезпечити якомога більшу компактність розташування модулів підстанцій. Значно мінімізувати габарити модулів вдалося завдяки розміщенню в один ряд компактних розподільчих пристроїв постійного струму 660 V та викатних 12-пульсних випрямлячів, виконаних за схемою «діод-діод», виробництва «Плутон».

До складу обладнання модулів також увійшли комірки середньої напруги SM6 20 kV виробництва Schneider Electric із суттєво зменшеними габаритами. Обидва модулі підстанцій укомплектовані системами освітлення, вентиляції та кондиціонування повітря, системами опалення та пожежною сигналізацією.

Дякуємо нашим Замовникам та партнерам — Meditur, UTI, Isotech та Schneider Electric Romania, за довіру та підтримку!