"Плутон" презентує нову систему захисту та моніторингу SOTA Детальніше
Україна |ua

З 16 по 19 жовтня 2019 р. в Ізмірі (Туреччина) відбувся VI Симпозіум «Силові та енергетичні системи», на якому представник компанії «Плутон» Олексій Тарасенко разом з Eray Ergin, представником PLUTON-Turkey, виступили із презентацією, присвяченою інноваційним рішенням власної розробки для тягових підстанцій постійного струму. Особливий інтерес серед інших учасників викликав представлений продукт власної розробки компанії «Плутон» — вимикач постійного струму надшвидкої дії серії AFB. Крім того, були представлені тягові підстанції «під ключ» для метро та легкорейкового транспорту.

Місцем організації заходу став Виставковий центр «Tepekule Congress and Exhibition Center». Крім проведення доповідей про обладнання, технології та інноваційні рішення, представники промислових компаній та гості Симпозіуму також мали можливість протягом 4 днів відвідати виставку технологічних розробок у сфері електрики, електроніки, енергетики, освітлення та промислової автоматизації.

В цілому, участь у Симпозіумі взяли 57 національних та міжнародних галузевих компаній, а загальна кількість професійних відвідувачів склала приблизно 5200 осіб.

Дякуємо всім гостям та слухачам за інтерес, виявлений до доповіді про обладнання «Плутон», та будемо раді подальшій взаємовигідній співпраці!