"Плутон" презентує нову систему захисту та моніторингу SOTA Детальніше
Україна |ua

В Берлині відбулась Міжнародна виставка InnoTrans 2022, яка стала місцем зустрічі представників залізничної промисловості зі всього світу для обміну досвідом у сфері транспортних інноваційних технологій, продуктів та рішень. Цього року захід відвідало близько 140 000 гостей, які мали можливість побачити продукцію 2834 компаній з 56 країн світу. 

Цього року компанія «Плутон» вже вшосте бере участь у виставці InnoTrans, де презентує цікаві та високотехнологічні рішення власної розробки. На нашому стенді була представлена нова системамоніторингу та захисту тягових мереж SOTA® з підтримкою протоколу IEC 61850. Також, багато уваги гостей привернули бездугові вимикачі постійного струму надшвидкої дії AFB®, зокрема вимикачі нової серії AFB40, які застосовуються на тягових підстанціях метрополітену. 

На також були представлені: розподільчий пристрій постійного струму 1500 V з посиленою конструкцією, яка забезпечує більшу стійкість до внутрішньої дуги, а отже і більшу безпеку для персоналу, та випрямляч у викатному виконанні 750 V.

Відвідувачі виставки також змогли ознайомитися з рішеннями диспетчерського управління у сфері автоматизації систем електропостачання, і у реальному часі дистанційно за допомогою веб-інтерфейсу здійснити управління обладнанням, представленим на стенді.

Чотири дні роботи були насичені зустрічами з нашими партнерами та замовниками, ми були раді новим знайомствам та пропозиціям щодо співпраці. Дякуємо за виявлений інтерес до нашої продукції та підтримку!