"Плутон" презентує нову систему захисту та моніторингу SOTA Детальніше
Україна |ua

З 27 по 28 вересня у Лодзі відбулось щорічне засідання Комітету з електропостачання IGKM (Торгово-промислової палати міського транспорту Польщі). Ця подія стала майданчиком для зустрічі представників виробників рухомого складу, перевізників, ремонтних заводів, науково-дослідних центрів та різних підприємств, що обслуговують суспільний транспорт. Компанія «Плутон» виступила одним із спонсорів заходу.

Цього року зустріч була присвячена темі «Сучасні рішення у тяговій енергетиці», в рамках якої Компанія «Плутон» провела презентацію і продемонструвала досвід використання інноваційних бездугових вимикачів AFB постійного струму, що застосовані на модульній підстанції Lakowa, впровадженої компанією «Плутон» для електроживлення трамвайної лінії міста Згеж. 

Також, частиною зустрічі стало відвідування оновленого Диспетчерського центру, з якого ведеться дистанційне керуваня електроживленням контактної мережі всіх трамвайних ліній міста Лодзь. В рамках даного проекту «Плутон» впроваджує новітню автоматизовану систему диспетчерського керування та здійснює реалізацію підключення 30 трамвайних підстанцій, включаючи  проєктні та дизайнерські роботи, постачання необхідного обладнання, відеостіни, програмного забезпечення SCADA, монтажні та пусконалагоджувальні роботи.

Дякуємо IGKM та MPK Lodz за надання чудової можливості прийняти активну участь в такому заході, ознайомитись з останніми тенденціями та найновішими розробками для міського транспорту у Європі. Ми були дуже раді зустрітися з представниками галузевих підприємств, партнерами та провідними представниками транспортних компаній!