"Плутон" презентує нову систему захисту та моніторингу SOTA Детальніше
Україна |ua

З 26 по 27 вересня 2018 року у Києві відбулася ІІ Міжнародна практична конференція «Сучасні методи та проблемно-орієнтовані комплекси розрахунку конструкцій та їх застосування у навчальному процесі», у якій взяли участь інженери компанії «Плутон». 

На конференції відбулась презентація нових версій програмного забезпечення САПР (систем автоматизованого проєктування), таких як:

  • ЛІРА 10.8 — багатофункціональний програмний комплекс для проєктування та розрахунку будівельних та машинобудівельних конструкцій різного призначення. Реалізований метод розрахунку — метод скінченних елементів (МСЕ). Виконується розрахунок на статичні (силові та деформаційні) та динамічні впливи. Виконується підбір або перевірка перетинів стальних конструкцій та (або) армування перетинів залізобетонних конструкцій. Видаються ескізи робочих креслень КМ, а також креслення залізобетонних елементів. Численні спеціалізовані системи дозволяють моделювати роботу масивів ґрунту, розраховувати мостові спорудження, моделювати роботу спорудження в процесі монтажу, досліджувати поведінку конструкції під динамічними впливами в часі та багато іншого;
  • SCAD Office — інтегрована система для міцнісного аналізу конструкцій будівель та споруджень, експертизи несної здатності та проєктування елементів стальних, дерев'яних, залізобетонних та кам'яних конструкцій відповідно до рекомендацій нормативних документів.

Компанія «Плутон» займається комплексним проєктуванням не тільки в області електротехнічного обладнання, але й будівництва, а також в інших інженерних сферах, тому ми прагнемо бути в курсі останніх віянь та тенденцій в області САПР.

Представлені на конференції новинки САПР містять велику кількість функцій та опцій, покращень для автоматизації та спрощення інженерного проєктування. Дані програмні комплекси підтримують нормативні документи України, а також EUROCODE з національними додатками різних країн.

Компанія «Плутон» планує і надалі розвиватися та вдосконалюватися в області САПР.