"Плутон" презентує нову систему захисту та моніторингу SOTA Детальніше
Україна |ua

Компанія «Плутон» представила інноваційне рішення на технічній раді Головних інженерів метрополітенів та підприємств у складі Асоціації «Метро».

З 17 по 19 жовтня 2018 року в Санкт-Петербурзі відбулась Технічна рада Головних інженерів метрополітенів та підприємств, що входять до складу Асоціації «Метро», де учасники ради розглядали широкий спектр питань щодо експлуатації метрополітенів, їх технічного оснащення, виробництва та впровадження сучасного обладнання, а також обговорювали актуальні проблеми метрополітенів, питання технічного переоснащення та безпеки, співпраці між виробниками обладнання та метрополітенами.

Компанія «Плутон» представила власну розробку для надійного захисту електричних кіл постійного струму при коротких замиканнях та перевантаженнях, та підвищення надійності електропостачання — бездуговий вимикач AFB надшвидкої дії, призначений для застосування в системах розподілення електроенергії на тягових підстанціях метрополітену, легкорейкового транспорту, трамваю, тролейбусу. Представлене рішення та можливості його застосування для розв'язання поставлених задач викликали жвавий інтерес серед учасників заходу.

Міжнародна Асоціація «Метро» — це організація, яка являє собою співдружність метрополітенів та виробничих підприємств Білорусі, України, Грузії, Вірменії, Азербайджану, Узбекистану, Казахстану, а з 2015 року — ще й Чехії. До складу асоціації також входять найбільші промислові підприємства, що виробляють технічні засоби та різне обладнання для метрополітенів.